بررسی تاثیر یکپارچه سازی اراضی شالیزاری بر عملکرد برنج

فرید اجلالی؛ محمد رضا توسلی؛ احمد عسگری

دوره 26، شماره 1 ، خرداد 1391، ، صفحه 105-112

https://doi.org/10.22092/jwra.2012.118955

چکیده
  برنج یکی از محصولات غذایی اساسی و استراتژیک است که در شالیزارهای سنتی در استان مازندران با سختی  بسیار، هزینه زیاد و عملکردی کم  تولید می شود. با توجه به نقش و سهمی که استان مازندران در تولید این محصول از نظر اقتصادی و اجتماعی در بعد ملی و منطقه­ای دارد، اجرای طرح های یکپارچه سازی اراضی شالیزاری به منظور استفاده بهینه از منابع ...  بیشتر